Джерело: Рівненська міська рада
19 березня волонтери Народного дому відправили тероборонівцям каремати і спальники. Збройним силам, кільком військовим частинам завантажили: балаклави, термобілизну, светри та шкарпетки, консерви, воду, сухпайки. Певні позиції сягають сотень одиниць.

Про це повідомили у Рівненській міські раді.

У міста України, які нині під вогнем ворога, рівненський міський волонтерський штаб намагається доправляти найнеобхідніше.

"Ми свідомо не маємо права називати всі міста і точки, куди їдуть наші вантажі. Але їдуть і прибувають. Пелюшки, підгузки, засоби особистої гігієни, миючі засоби, серветки, продукти харчування – одна із таких партій. Борошно, олія та дріжджі, ми віримо, стануть хлібом для міст, де нині лишаються українці, попри обстріли росіян".

Переміщені громадяни, які нині у рівненській громаді, також отримують необхідні для життя речі. Під прихистом церков сотні українців, і їм доправили миючі засоби та засоби гігієни.

Десяткам переселенців відвантажили крупи, борошно, макарони, олію, м'ясні консерви, воду, хліб та печиво, засоби гігієни, овочі, мило.

"Дякуємо кожному з нашого волонтерського об'єднання, гуртування усіх прекрасних людей Рівного та області! Усі разом, ми настільки сильні, що вистоїмо, переможемо і відбудуємо усю країну".