Щотижневий американський журнал Time випустив номер, на обкладинці якого фото українського військового з Рівненщини. Обкладинка присвячена війні, яку розв'язала росія на території України.

Про це повідомляє Радіо Трек.

Time розмістив світлину українського фотографа Максима Дондюка під назвою "Агонія України". На фото зазнімковані евакуйовані з тимчасово окупованого Ірпеня мати з маленькою дитиною, яку несе на руках український військовий.

«Моє місто, в якому я жив роками, руйнується. Я не підходжу до цього здалеку. Це мій біль. Це моя країна», - сказав Дондюк виданню.

Як повідомив телеграм-канал «Рівне 1283», військовий, який несе дитину в руках, родом з Рівненщини. Ім'я героя не називають.

Рівненське видання «Рівне вечірнє» зазначає, військового впізнав священник з Корця Іван Мациканич, який повідомив, що знає його особисто.

«Сльози на очах від побаченого. Ось цей герой - Владислав, свої дитячі і юні роки провів в нашому храмі, допомагаючи мені під час Богослужінь. А тепер захищає і рятує Український дітей. Дякую Тобі. Хай береже Тебе Господь друже», - написав священник.