Фото ілюстративне
Мінсоцполітики ще на початку березня перерахувало в усі регіони кошти в повному обсязі для виплати соціальних допомог, пільг та субсидій. Виплата соціальних допомог у більшості регіонів відбувалася навіть раніше визначених дат.

Також свої виплати можуть отримати переселенці з інших областей України. Про це інформує Рівненська ОВА.

Нагадуємо, що в рамках спеціального механізму виплату грошових допомог, пільг та житлових субсидій людям із зазначених міст і районів здійснюватиме АТ “Ощадбанк” таким чином:

Тим громадянам, які одержували виплати через банки, АТ “Ощадбанк” перерахує кошти на їхні банківські рахунки. Таким чином, людям нікуди додатково звертатись не потрібно. Вони отримають найближчими днями належні їм соціальні допомоги, пільги та субсидії на свої банківські картки.

Тим громадянам, які отримували виплати через Укрпошту, АТ “Ощадбанк” здійснить грошовий переказ через міжнародну платіжну систему “MY TRANSFER”. Переселенцям потрібно звернутися з паспортом та довідкою з номером РНОКПП (індивідуальним податковим номером) до будь-якого відділення Ощадбанку на території України впродовж 60 днів.

Читайте також: На Рівненщині переселенців з інших областей закликають поповнювати ряди волонтерів