Станом на 18 березня у нашій громаді на тривалий термін проживання лишилось 3081 переселенці. За останню добу до міста приїхало 238 осіб з інших куточків України. Про це інформує міський голова Рівного Олександр Третяк.

Тим, хто потребує допомоги, роздають продуктові пакети, одяг та інші необхідні речі. За даними нашої соцслужби, щодня такі базові пакети з найнеобхіднішими речима та харчами отримують близько пів сотні вимушених переселенців.

Аби отримати таку допомогу вимушено переміщеним особам необхідно прийти до працівників Департаменту соцполітики (м. Рівне, вул. Соборна, 12). З собою потрібно мати документи усіх осіб, які приїхали разом з вами.

Наші працівники соцзахисту допоможуть вам вирішити перші потреби та скерують у структури, які можуть допомогти відновити документи, у пошуку роботи, медичній допомозі та військкомати (чоловіки від 18 до 65 років) для взяття на облік.

Більш детальну інформацію та консультації з питань соціального супроводу внутрішньо переміщені особи можуть отримати за телефоном гарячої лінії департаменту соціального захисту Рівного: +380960501437

Читайте також: Понад 20 300 внутрішніх переселенців нині проживають на Рівненщині