7 років відслужив, а загинув через наїзд водія. У Рівному відбувся суд по справі смертельної ДТП, у якій загинув військовий. Йому було 27 років. Трагедія сталася у ніч на 2 січня. Тоді нетверезий водій Ауді збив на смерть пішохода і втік з місця ДТП. Нині підозрюваний у СІЗО. Просить суд відпустити його під домашній арешт. Що вирішила Феміда - знає Яна Євтушок.

Трагедія сталася у ніч на 2 січня на вулиці Соборній у Рівному. Тоді п’яний водій автомобіля Audi на очах патрульних збив пішохода, а після ДТП намагався втекти. Постраждалого чоловіка доставили у лікарню, де через деякий час від отриманих травм він помер. Загиблому було 27 років. Він був військовослужбовцем.

Відомо, що в крові 24-річного керманича виявили 2,10 проміле алкоголю, що в понад 10 разів перевищує дозволену норму. Сьогодні 14 березня у Рівненському міському суді підозрюваному обирали міру запобіжного заходу. Прокурор подала клопотання щодо продовження строку тримання під вартою на термін 15 діб. Адвокат підсудного цьому заперечив. У свою чергу, просив для Романа Головина цілодобовий домашній арешт.

Втім, рідні слова адвоката підсудного спростовують. Кажуть, мають докази того, що Роман Головин вже потрапляв у поле зору правоохоронців.

Тож рідні обурені тим, що адвокат підзахисного надає суду недостовірну інформацію. Вимагають для горе-водія максимального покарання.

До слова, суд продовжив підозрюваному термін тримання під вартою на строк 15 діб без права внесення застави. 

Читайте також: "Герої не вмирають": у Рівному попрощалися з Євгенієм Захоженком (ВІДЕО)