Про це повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини.

Транспортні засоби, відповідно до чинного законодавства в умовах воєнного стану, за рішенням військового командування, будуть використані для цілей оборони. Автомобіль «Volkswagen Passat», водій якого порушував правила дорожнього руху, інспектори сектору реагування патрульної поліції відділення №2 Вараського РВП виявили на одній із вулиць селища Зарічне 10 березня.

Під час спілкування поліцейські виявили у кермувальника ознаки алкогольного сп’яніння. Утім, від проходження огляду на місці події та у медзакладі він відмовився. На 44-річного жителя Зарічного поліцейські склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Транспортний засіб «Volkswagen Passat» співробітники сектору реагування патрульної поліції відділення №2 (смт Зарічне) вилучили та доставили на спеціальний майданчик зберігання транспортних засобів.

Загалом на території Рівненщини за керування водіями у стані сп’яніння поліцейські затримали уже 48 автомобілів, які використовуватимуться для оборонних цілей.