Щоб відволікти дітей від сирен та війни в Україні у Рівному запрацював ляльковий театр. Вистави показують безкоштовно. Ставитимуть їх щодня до 13 березня об 11 годині. Однак, якщо охочих прийти до театру виявиться чимало, такі вистави тут обіцяють показувати і надалі. Як відбувся перший показ вистав в умовах воєнного стану - дивіться далі у сюжеті.

Після кількатижневої перерви актори лялькового театру знову вийшли на сцену до дітей.

На перший показ в умовах воєнного стану глядачів прийшло стільки, що ледве усі змогли поміститися у залі.

А дехто із дітей навіть і неочікував, що так швидко знову зможе прийти в улюблене місце та зануритися в казкову атмосферу.

До слова, підготували актори 2 вистави - "Бука" і "Смачна історія". Одну для дітей старшого віку, іншу для малюків від 3 до 5 років.

І доки діти слідкували, що відбувається з персонажами казки, дорослі віднайшли у ній свій сенс. По-іншому сприйняла її і акторка, яка грає у цій казці уже третій рік.

Таке єднання можна побачити просто в холі театру, де більше десятка волонтерів плетуть сітки для наших захисників. Вистави ж для дітей тут гратимуть щодня до 13 березня об 11 годині. Вхід вільний, але очікуючи велику кількість глядачів, адміністрація театру просить про попередню реєстрацію, аби кожен зміг потрапити в гості до казки.

Читайте також: З понеділка на Рівненщині відновлюється освітній процес