Джерело: Національна поліція Рівненської області
Працівники сектору превентивної діяльності: поліцейські офіцери громад, дільничні, працівники сектору реагування патрульної поліції за фактами порушення правил торгівлі алкогольними напоями документують адмінправопорушення, а також вилучають і знищують заборонену в обігу спиртовмісну продукцію.

Із 28 лютого на Рівненщині заборонено продаж алкогольних і слабоалкогольних напоїв на час дії воєнного стану.

Учора, дев’ятого березня, поліцейський офіцер Миляцької ТГ виявив незаконний продаж алкогольних напоїв у місцевому магазині села Жадень. Продавчиня закладу збувала лікеро-горілчані напої. На неї поліцейські склали адмінпротокол за частиною 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення і вилучила близько 100 пляшок різної ємності алкогольних та слабоалкогольних напоїв. Аналогічний факт поліцейські задокументували і у селі Миляч, де реалізовували заборонену в продажу алкогольну продукцію.

А у господарстві жителя села Карпилівка поліцейські офіцери Клесівської територіальної громади виявили та знищили 70 літрів самогону, пошкодили апарат для його виготовлення та 240 літрів закваски. На чоловіка складено постанову та накладено штраф.

Крім того, на Дубенщині, поліцейські офіцери Крупецької територіальної громади, у жителя села Срібне вилучили та знищили 4 літри самогону та понад 900 літрів закваски. Порушника також притягнуто до адміністративної відповідальності.

Превентивні заходи тривають. Поліцейські продовжують виявляти аналогічні правопорушення та звертаються до громадян дотримуватися запроваджених обмежень і бути відповідальними, а у разі виявлення таких порушень, повідомляти на лінію 102 або на резервний номер: 096-131-33-23.