Джерело: Рівненська облдержадміністрація
Продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти, вогнегасники, одяг, каремати - усю цю гуманітарну допомогу з дружніх країн сортують на Рівненщині за потребами.

Цей вантаж невдовзі буде доставлений у гарячі точки Київщини, Харківщини тощо.

У тісній співпраці волонтерів та влади області щодня розробляються нові безпечні маршрути та логістика довезення, а також види транспортування.

«Рівненська область сьогодні забезпечує тил. Ми не лише продовжуємо роботу з гуманітарними вантажами, ми повинні на максимум запустити виробництво. Закликаю всіх підприємців працювати і відновлювати свої потужності. Нам важливо розвивати економіку області, аби підтримувати наших військових», – наголосив начальник Рівненської військової адміністрації Віталій Коваль.

В одному із пунктів сортування повідомили, що сьогодні очікується ще 4 фури з країн Європи. Прибувають вантажі із консервами, макаронними виробами, крупами, печивом, чаєм, кавою, водою, медикаментами, засобами гігієни, дитячим харчуванням та підгузками.

Також очільник Рівненщини відвідав підприємства, які перепрофілювали свою діяльність для допомоги армії. Зокрема почали виробництво тушкованок для наших захисників. Обговорили і можливість комплектування сухпайків для військових на підприємствах.