Джерело: Рівненська облдержадміністрація
На вулиці Гагаріна у Рівному працює цілодобовий волонтерський штаб. Сюди надходить гуманітарна допомога з-за кордону – продовольчі товари, ліки, дитяче харчування, побутова хімія. Увесь вантаж відправляють для потреб військових, вимушено переміщених осіб та тих, хто опинився заблокованим у своїх населених пунктах через постійні обстріли та повітряні атаки.

Щоденно на складі задіяні кілька сотень волонтерів, які оперативно розподіляють допомогу, завантажують її в автомобілі та відправляють далі в регіони України.

Координатори складу мобілізаційного харчування дякують західним партнерам за надану допомогу. Розповідають, що усі гуманітарні вантажі максимально швидко доставляються у ті міста і села, які найбільше страждають від військових дій.

«Ми тут отримуємо гуманітарну допомогу з-за кордону. Щиро дякуємо всім нашим закордонним друзям, партнерам і всім людям, які допомагають сьогодні у нашій біді, нашому лиху. Ми працюємо 24 на 7 і готові працювати ще більше, щоб йти до нашої перемоги», - каже координатора складу мобілізаційного харчування Олена Ярощук.