Огляд найцікавіших подій за тиждень.

Понеділок: 20.06.11 На Рівне нщині затримали шахраїв, які на вулиці ошукали 16-річну дівчину Будьте обережні. Шахраї у Рівному. Їхньою жертвою стала 16-річна рівнянка, яку зловмисниці перестріли на вулиці Гагаріна. Дівчина, якій розповіли традиційну історію про вроки, віддала незнайомкам золоті вироби, гроші та мобільний телефон, загалом, цінностей на понад 8 тисяч гривень.

Вівторок: 21.06.11 У Рівному чоловік зірвався з 8-ого поверху коли намагався перелізти з балкону на балкон Від отриманих травм він загинув. Як розповіли в міліції, 44-річний рівнянин Андрій забув удома ключі. Потрапити до квартири він намагався через балкон сусіда, але не втримавши рівноваги, зірвався донизу.

Середа: 22.06.11 У дорожньо-транспортній пригоді поблизу Рівного загинула людина Аварія сталась на об’їзній дороги Київ – Чоп на місці розвороту зустрічного транспорту. Тут вантажівка «Рено-Магнум», яка рухалась у напрямку Львова, зіткнулась з легковиком «Опель-Астра». Водій фури намагався уникнути зіткнення, але цього йому не вдалося.

Четвер: 23.06.11 У Рівному нетверезий водій вчинив дорожньо-транспортну пригоду Аварія сталась у Колоденці. Тут 22-річний рівнянин Олександр, керуючи автомобілем «Ланос», виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в «Хюндай Гетц». У салоні легковика перебували власник авто та його дружина.

П'ятниця: 24.06.11 На Рівне нщині третій рік ремонтують автомобільний міст: там гинуть тварини і трапляються аварії Пішоходів лякає, а водіїв нервує. Це про міст над річкою Горинь у селі Вельбівно Острозького району, який не можуть відремонтувати уже 3-ий рік.