9 день війни в Україні. Рівне, як і вся Україна, об'єдналися заради перемоги над ворогом. У місті активно займаються волонтерством для армії. Рівне готується у разі чого зустріти російських окупантів. Від сьогодні ми запускаємо цикл сюжетів про те, чим займаються депутати міськради в умовах війни. Хто у Рівному, а хто виїхав. Про все це далі розповість Павло Невесенко.

Розпочинаємо цикл сюжетів з найбільшої фракції у Рівнераді - "Європейської солідарності". Ще до повногомасштабної війни в Україні Тарас Обоїста проходив військові навчальні збори. А 24 лютого опублікував відеозвернення до окупантів віршем Анастасії Дмитрук.

Нині Тарас Обоїста боронить нашу державу у гарячих точках. Подекуди повідомляє близьких та громаду, що у нього все добре. Однопартієць Тараса кіборг Федір Мисюра одним з перших пішов до військомату. У телефонній розмові повідомив, що нині знаходиться у місті та займається логістикою. А їхня колега по фракції і за сумісництвом керівниця місцевого ЦНАПу Наталія Майорова нині на робочому місці. Розповідає, разом з колективом також всіляко допомагають армії та тим, хто цього потребує. Через війну заклад працює у незвичному режимі.

А ось голова Бюджетної комісії Павло Алексєвич нині у Рівному.

Депутатка Тамара Тимощук виїхала з Рівного у село. Втім, знаходиться в межах нашого регіону. Там на місці займається волонтерством.

Головний архітектор Рівного Дмитро Котляров, розповів, що займається обороною міста. Адже особливою роботи в управлінні містобудування та архітектури нині немає.

Усі міські обранці, про яких ми згадали в матеріалі запевняють, основна мета нині гуртуватися заради спільної перемоги над російськими агресорами. Вкотре наголосили, довіряти лише офіційним джерелам інформації та дотримуватись усіх правил військового стану.

Читайте також: Військові Рівненщини тримають ситуацію в області під контролем (ВІДЕО)