Фото з мережі Інтернет
Президент Франції Еммануель Макрон провів телефонну розмову з Володимиром Путіним, чиї плани про швидке захоплення України з тріском провалилися. Хворих та злочинних планів президента країни-агресора це не стримує.

Поки ЗСУ дають хоробру відсіч окупантам та завдають їм фантастичних втрат, а санкції нищать російську економіку, деякі лідери намагаються знайти в Путіна здоровий глузд та припинити обстрілювати мирні українські міста. Щоправда, спілкування зі схибленим диктатором не надто ефективне.

Президент Франції Еммануель Макрон провів телефонну розмову з Путіним. Її результат не надто його втішив. Про це пише 24 канал.

Макрон переконаний, що "найгірше ще попереду", а Путін налаштований продовжувати війну, адже хоче "взяти під контроль" всю Україну.

Російський президент заявив Макрону, що "спецоперація" йде за планом Москви та буде загострюватися доти, доки Україна не буде готова прийняти умов окупантів.

Зазначимо, що всі плани російських військ завдяки відвазі ЗСУ та суспільства з тріском провалилися, тому окупанти просто гатять по мирних містах з реактивної артилерії, намагаючись завдати якомога більшої шкоди.

Читайте також: Володимир Зеленський поспілкувався із західними ЗМІ (ВІДЕО)