Маскувальні сітки, тушковане м'ясо та вареники. У Клеванській громаді - мешканці об'єднались заради допомоги українському війську. Отримують підтримку і від місцевого бізнесу. Працюють тут усі: чоловіки, жінки та діти. Як зуміли зорганізуватися - за процесом слідкували і наші журналісти.

Оржівський ліцей. Тут, на охороні правопорядку Джавелін. Так назвали собаку, яка прийшла сюди разом з волонтерами. У них тут справжній штаб, де охочі допомогти війську плетуть сітки та заготовляють тушковане м'ясо.

Тут згуртувались усі. Перші дні ліпили вареники, далі з м'ясом почала допомагати місцева свиноферма. Директор ліцею каже, тільки за учорашній день вдалось заготувати понад 120 літрів тушкованого м'яса. Частину уже передали захисникам.

Зорганізувались тут з першого дня нападу окупантів. Тару постачає склозавод, зі спеціями також допомагає місцевий виробник.

До плетіння сіток тут також долучилось чимало охочих. Кажуть сидіти вдома і мовчки спостерігати не можуть. Тож будь-якими способами допомагають нашій армії.

А це Клеванський ліцей номер два. Тут також плетуть маскувальні сітки для військових. Більшість - великі. Розміром 10 на 4 метри. Волонтерка Анастасія Хазова інформаційну діяльність нині поєднує з допомогою нашій армії.

Перші партії сіток уже віддали військовим, зроблені тут в Клевані, нині вони вже і на передовій, зокрема на Харківському напрямку. В селищі працює ціла армія волонтерів - залучені сотні охочих допомогти.

У могутнього українського війська в тилу, є ціла армія тих, хто їх підтримує у той спосіб, яким може. Тож вже зовсім скоро окупант буде переможений.

Читайте також: Рівненський міський волонтерський штаб потребує коштів