У Рівному під час війни люди продовжують одружуватись. Лише з п'ятниці у Рівненському ДРАЦСі зареєстрували 25 шлюбів. Роблять це в умовах військового стану у незвичній формі. Одне з такимх весіль бачив наш Павло Невесенко.

Без смокінгу, сукні нареченої та помпезностей Віталій та Вікторія ідуть сьогодні реєструвати шлюб. На вході до Рівненського ДРАЦСу їх зустрічають друзі.

РІвненський ДРАЦС працює у звичному режимі. Електронного реєстру в закладі нині немає. Процедура реєстрування теж незвична запускають кожного по черзі. Від п'ятниці тут зареєстрували 25 шлюбів, 24 народжених дитини. Подавали навіть одну заяву на розлучення. Заклад постійно видає також і інформаційні довідки.

Поки Віталій та Вікторія реєстрували шлюб, у місті оголосили повітряну тривогу. По її закінченню молодята вже вийшли у статусі чоловіка та дружини офіційно.

Подружжя подало заяву декілька місяців тому. Цю подію не вважають весіллям. Чоловік та дружина наголошують в нинішніх умовах головне перемога.

Дещо в незвичному стилі, без стандартних весільних аксесуарів, у Рівному започаткувалась нова сім'я. Втім шалених святкувань не буде, розповідає подружжя.

Читайте також: У Рівному за сім днів війни народилось 27 немовлят (ФОТОРЕПОРТАЖ)