У Рівному попрощались з Тарасом Козлишиним, героєм, який загинув під час оборони Києва. У 41-річного чоловіка, який був учасником Революції Гідності та добровольцем у війні на Сході, лишилось троє дітей. Як проводжали патріота у останню дорогу - дивіться далі.

Тарасу Козлишину був 41 рік. У нього залишилась дружина і троє дітей. В ніч проти 27 лютого, під Києвом, у бою з російськими окупантами чоловік загинув.Сьогодні біля його батьківського будинку до сотні односельчан та близьких, згадують чоловіка - його патріотичну, та громадянську позицію.

Окрім війни на Сході, Тарас Козлишин займався волонтерством. У його рідній Великій Омеляні - пригадують: від початку російської агресії в селі чоловіка бачили не часто, але коли приїздив завжди цікавився справами громади.

Присутні, яких було кілька десятків розгорнули величезний український прапор. Та разом із ним - провели чоловіка в останню дорогу. В центрі ж міста з воїном прийшли попрощатись понад сотня рівнян. Віддали шану Тарасу Козлишину стоячи на колінах.

Христина Панасюк - співачка, познайомилась з Тарасом під час війни. Каже часто виступала перед ним та його побратимами. Згадує чоловіка, як приклад для наслідування.

Тут на кладовищі "Нове" у Рівному, з 41-річним чоловіком, який героїчно загинув під час оборони столиці попрощались в останнє, схилили голови у хвилині мовчання та поклали квіти.

Читайте також: Рівне проводжає в останню путь воїна, який загинув у боях під Києвом