Об'єднались заради перемоги. У Рівному масово допомагають військовим та тимчасово переміщеними особам. По місту розгорнули чимало волонтерських пунктів. Там люди працюють 24/7. Як проходить процес та як спільними зусиллями подолати ворога на всіх фронтах. Павло Невесенко розповість про згуртованих україніців далі.

Анатолій один з багатьох, хто привіз допомогу нашим військовиму волонтерський центр. Він не один такий. З моменту вторгненння окупантів на Україну до волонтерського центру з'їжджаються тисячі небайдужих, аби допомогти армії. Везуть усе необхідне - від шкарпеток до медикаментів. Тут всі в русі. Робота зкоординована, кожен чітко знає, що варто робити. Рівнянка Тетяна Іващук однією з перших зголосилася координувати роботу волонтерів. Дівчина захоплюється єдністю усіх українців.

Заступниця міського голови Рівного Марина Кузьмічова теж з першого дня у волонтерському центрі. Розповідає, рада будь-якій допомозі. Додає, що нині найбільш необхідне нашим військовим.

А ось тут збирають найнеобхідніше для людей, які вимушено переїхали до Рівного з інших регіонів. Ініціатива допомагати людям виникла у ради голів ОСББ Рівного. Тут працююють з 9 ранку до 18-ої вечора. Лише за останні два дні до Рівного переїхало більше тисячі людей.

Волонтерські центри у Рівному приймають будь-яку допомогу відранку і до вечора. Абсолютно уся країна і Рівне в тому числі захоплюється єдністю на всіх фронтах: як військових, так і волонтерських. З такою підтримкою нам жодні окупанти не страшні.

Читайте також: У Рівному створюють Сили спротиву (ВІДЕО)