Ажіотаж на ринках та небачені черги до супермаркетів, магазинів. Ранок для більшості жителів Рівненщини розпочався із закупок. З прилавків магазинів люди змітають непродовольчі товари, крупи, олію та печиво. Подібні черги спостерігалися зранку і біля банкоматів. Натомість влада міста закликає рівнян не панікувати та не створювати небачених черг ні поблизу продовольчих магазинів, ні біля банкоматів. Більше - дивіться далі у сюжеті.

8 година ранку, Рівне. Поблизу банкоматів, а також супермаркетів та магазинів небачені досі черги. Люди скуповують крупи, хліб, печиво, чай, а також непродовольчі товари. На базарах ажіотаж не менший.

І це попри те, додає, що зранку олія уже подорожчала на 15 гривень. Чи буде рости ціна далі, продавці сказати не готові. Активно розбирають люди також крупи та макарони. Беруть собі та рідним.

Купують, кажуть, саме необхідне.

Біля яток із непродовольчими товарами людей із самого ранку також не мало.

Є й такі хто в паніку не впадає, але про всяк випадок необхідним запасається.

І панікувати, каже місцева влада не варто. Так само як і створювати кілометрові черги в супермаркетах та продовольчих магазинах. Адже речі з прилавків нікуди не зникнуть і продавці, як працювали раніше, так і працюватимуть надалі. 

Читайте також: У Рівному утворились черги на заправках (ВІДЕО)