Повномаштабне вторгення Російської Федерації. Нині Збройні Сили України успішно обороняються від окупантів на усіх напрямках. Ворог напав підступно - о 5 годині ранку. Інтервенція супроводжувалась ракетними ударами по військових та цивільних об'єктах. Є жертви і серед мирного населення. Попри це, на Рівненщині ракетних ударів зафіксовано не було, контрольована ситуація і на Білоруському кордоні. Подробиці - далі у сюжеті.

24 лютого, на годиннику п'ята ранку. Очевидці почали публікувати відео ракетних ударів по військових об'єктах Збройних сил України та аеродромах шести Українських міст, зокрема і в Івано-Франківську.

За інформацією Міноборони агресор розпочав артилерійські обстріли нашої території уздовж державного кордону. Повідомляється по жертви серед цивільного населення внаслідок ракетних ударів в Умані. В Чугуєві внаслідок обстрілу багатоповерхівки та подальшого займання загинула 5-ти річна дитина.

Активні боєві дії йшли в зоні ООС. Нашим військовим наступ вдалось зупинити. Повернули під контроль Щастя, при спробі нападу знищена військова техніка та вбито з-пів сотні окупантів.

Російські танки палають і в напрямку Харкова. Нині там тривають бої. У Чернігівській області противник був зупинений. Складна ситуація на Херсонському напрямку та Київщині. Гостомель атакують з повітря.

У Збройних силах на даний час підтвердили інформацію про наявність російських військових у полоні. Також ворог поніс значні втрати бронетехніки, гвинтокрилів, винищувачів та живої сили. Незважаючи на це, в нашій області не було зафіксовано ракетних ударів, ситуація на кордоні з Білорусією спокійна. Про це повідомив очільник Рівненської військової адміністрації Віталій Коваль.

На Рівненщині та обласному центрі ажіотаж у магазинах, супермаркетах, до автозаправних станцій - черги на сотні метрів.

Керівництво держави закликало допомогти війську, здати кров для поранених військових та долучатись до сил територіальної оборони.

Читайте також: Ми вводимо воєнний стан на всій території України - Зеленський (ВІДЕО)