Адміністрація комунального підприємства "Рівненський обласний протипухлинний центр" Рівненської обласної ради інформує про те, що Україна перейшла у режим воєнного стану. Через це - змінюється режим роботи центру.

У зв’язку із військовою агресією Росії проти України, "Рівненський обласний протипухлинний центр" віднесений до переліку лікарень з першочергового надання медичної допомоги пацієнтам з бойовими травмами та пораненнями. Заклад переводиться на “режим госпіталю”. Провідними фахівцями Рівненського обласного військового госпіталю проведено заняття з лікарями-хірургами центру по особливостях надання медичної допомоги при бойовій травмі в умовах воєнного періоду.

Наказом по "Рівненському обласному протипухлинному центру" створено штаб оперативного реагування, тимчасово обмежується амбулаторний прийом пацієнтів з профільними захворюваннями та проведення їм діагностичних заходів, планові госпіталізації, планові оперативні втручання та консультативні амбулаторні нагляди за лікованими хворими.

Будуть проводитися невідкладні оперативні втручання пацієнтам з ускладненою пухлинною патологією при визначенні у цьому потреби нашими фахівцями.

До уваги сімейних лікарів, фахівців вторинного рівня надання медичної допомоги та пацієнтів:
- КОЛ-центр Рівненського обласного протипухлинного центру залишається на зв’язку; номери телефонів - (0362) 63-45-82, 096-122-33-22,067-560-18-76 (можливі перебої з зв’язком);
- рекомендуємо, через КОЛ-центр, уточнювати у фахівців нашого центру за профілями тактику ведення пацієнтів на місцях.

Читайте також: Перелік бомбосховищ Рівного: де сховатися у кожному районі міста (КАРТА)