Рівненська область біля сіл Бутове Зарічнянського району та Городище Дубровицького району помічено передислокацію військової техніки на території Республіки Білорусь.

Про це повідомила о 12-й годині Національна поліція України у своєму оперативному зведенні.

Херсонська область село Новоолександрівка Каланчацького району зі сторони АР Крим рухається колона з 20 одиниць військової техніки.

Інформація про пожежу на території військової частини НГУ у м. Одеса не підтвердилася, пожежа виникла на території ТОВ «Будпостач» в складській будівлі на площі близько 1 тис. м кв. Залучено 25 осіб та 6 одиниць техніки ДСНС.

У зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення, зруйновано міст через річку Черевач.

24 лютого на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому 5-поверховому будинку за адресою: м. Чугуїв, мікрорайон Авіатор, буд. №157. Вона виникла внаслідок ворожого обстрілу.

До місця події виїхало 3 оперативних відділення Служби порятунку на автоцистернах, 1 автомобіль першої допомоги та автодрабина. На момент прибуття рятувальників горіли балкони квартир на другому та третьому поверхах, а також квартира на четвертому. Загальна площа пожежі склала біля 100 кв.м. Від вибуху загинув неповнолітній хлопчик. Є поранені. Рятувальники евакуювали з палаючого будинку 15 його мешканців. Завершено локалізація вогню.

Чернігівська область місто Ніжин: зранку під час бомбардування аеродрому ДСНС загинув полковник поліції Яцик О.А., інспектор ювенальної превенції.

В Україні всі служби МВС України в режимі воєнного стану забезпечують правопорядок, надають допомогу потерпілим, ліквідовують руйнування та пожежі.

Читайте також: На Рівненщині утворились черги у військомат (ФОТО)