У Рівному вшанували пам'ять героїв Небесної сотні. У Революції Гідності загинули рівняни Валерій Опанасюк, Григорій Арутюнян та Олександр Храпаченко. Аби покласти квіти до портретів героїв прийшло близько двох сотень небайдужих. Як у Рівному пригадували трагічні події зими 14-го року - дивіться далі у сюжеті.

Рівняни, сім'ї та друзі загиблих та усі небайдужі поклали квіти та вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні. Під час Революції Гідності, саме в цей день, 20 лютого 2014 року, загинуло найбільше активістів. А боротьба українського народу проти авторитарного режиму, який задля утримання влади був ладен на масові вбивства сягнула свого апогею. Дружина Валерія Опанасюка згадує, її чоловік неміг залишитись осторонь тих подій.

Рівнянин Валерій Опанасюк був на Майдані з 1 грудня. Квіти, до його портрету поклала донька. Одна із трьох дітей - у яких злочинний режим забрав батька.

В ті не прості часи, відстоюючи вільний та демократичний шлях нашої країни загинули і Олександр Храпаченко та Георгій Арутюнян. До присутніх на урочистості звернулась його старша донька.

Георгій Арутюнян був на Майдані від самого початку. За якийсь час повернувся додому, адже отримав травму від "Беркуту". Проте, не зважаючи не неї вирішив повернутись до столиці. Про його рішення не знала навіть родина.

На меморіальному заході були присутні близько двох сотень рівнян. Усіх тих, хто героїчно загинув у революційних подіях - згадали поіменно.

Читайте також: "Зима, що нас змінила": у Рівному експонується виставка кадрів подій Революції Гідності