Джерело: ГУ ДСНС у Рівненській області
На Рівненщині у суботу, 19 лютого, у ставку села Уїздці Здовбицької громади потонув 11-річний хлопчик. Тіло загиблого діставали водолази.

Про це ми повідомляли раніше. В обласній аварійно-рятувальній службі розповіли, що діти гралися біля водойми без нагляду дорослих.

Інцидент трапився 19 лютого о 17:30. Водолази Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах підняли на поверхню тіло хлопчика 2011 року народження, – йдеться у повідомленні Служби порятунку.

Начальник обласної аварійно-рятувальної служби на водних об'єктах Анатолій Якимчук Суспільному розповів: діти гралися поблизу декількох ставків без нагляду дорослих. Хлопець пішов на один із них і там провалився під лід.

"Дорослих поруч не було, коли діти гуляли. Ввечері нам прийшов виклик, щоб виїхали водолази. Вони приїхали і протягом п'яти хвилин дістали тіло з невеликої "копанки" розміром 10х10 метрів. Тіло знайшли під кригою на глибині двох метрів", – розповів Анатолій Якимчук

Він додав: варто попередити усіх батьків про те, щоб дивились за своїми дітьми.

"Зараз розтає лід. Батьки повинні дивитися за дітьми та не пускати їх гуляти поблизу водойм без нагляду", – сказав Анатолій Якимчук.

Читайте також: У Сарненському районі внаслідок ДТП загинув мотоцикліст (ФОТО)