ДТП з президентським кортежем у Рівному. Так у соцмережах охрестили автопригоду, що трапилася в районі 12 школи, 16 лютого. Насправді у ДТП потрапив автомобіль депутата Рівнеради Юрія Чаборая. Хто був за кермом та чому інцидент пов'язали з кортежем президента України, далі розповість Павло Невесенко.

Ранок 16 лютого. Перехрестя вулиць Київська, Відінська та Академіка Грушевського. Дтп за участю двох позашляховиків. У соцмережах користувачі припустили, що у автопригоду потрапив кортеж президента України. Ймовірно через те, що Володимир Зеленський 16 лютого відвідав військові навчання на Рівненському полігоні. У поліції зафіксували факт порушення правил дорожнього руху.

Пізніше виявилось що у ДТП потрапив автомобіль депутата Рівнеради Юрія Чаборая. Останній розповідає за кермом був його водій. Він і повідомив йому деталі автопригоди.

Також Юрія Чаборай спростував, що в автопригоді був замішаний президентський кортеж. Розповідає він фізично не міг там бути.

Депутат Рівнеради розповів, що компенсує ремонт автомобіля, в який в'їхала його автівка, а водій буде відповідати згідно чиннгого законодавства.

Читайте також: Яким був візит Президента України на Рівненщину?