Фото ілюстративне
Острозька центральна публічна бібліотека запрошує острожан взяти участь у благодійній акції "Подаруй бібліотеці книгу".

Цю щорічну акцію присвячують міжнародному Дню дарування книг, який святкують 14 лютого. Про це повідомляють в адміністрації бібліотеки.

«Міжнародний день дарування книг припадає на 14 лютого. Щороку до цієї події у всіх бібліотеках Острозької громади проводиться акція «Подаруй бібліотеці книгу». У рамках акції бібліотеці можна подарувати книги, які уже не читаються дома, а просто займають місце на полиці. Ці книги поповнять фонди бібліотек і обов'язково віднайдуть вдячного читача. Особливо вітаються видання сучасних українських авторів, на які є запит. Було б чудово, якби дарувальників знайшли і сільські бібліотеки, оскільки їх фонди мало оновлюються. Дарувати книги можна не тільки 14 числа, але й у будь-який день року. Будемо вдячні всім, хто долучиться до даної ініціативи», – коментує в.о директора Острозької публічної центральної бібліотеки Ірина Федорчук.

День дарування книг відзначають того ж дня, що й популярне свято День закоханих. Тому бібліотекарка радить презентувати книги коханим, адже це теж непоганий подарунок та запрошує всіх до читання.

Читайте також: На Рівненщині створюють координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання