Зокрема, пожежі сталися у селах Вараського та Сарненського районів, а також у місті Дубно.

Про це повідомляють у ГУ ДСНС У Рівненській області.

10 лютого о 11:15 в смт Володимирець вул. Шевченка Володимирецького ТГ Вараського району. В приватному господарстві вогнем знищено підлогу на площі близько 1 м2 житлового будинку, пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина та збитки пожежі встановлюються.

10 лютого о 16:10 в с.Полиці вул. Б.Хмельницького Полицької ТГ Вараського району. В приватному господарстві вогнем пошкоджено 5 м2 стіни та 4 м2 підлоги господарської будівлі. Причина та збитки пожежі встановлюються.

10 лютого о 18:51 в м. Дубно вул. Залізнична. В приватному господарстві вогнем знищено покриття та перекриття в будівлі гаража, пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина та збитки пожежі встановлюються.

11 лютого о 04:50 в с Неньковичі вул. Центральна Зарічненська ТГ Вараського району. В приватному господарстві вогнем пошкоджено диван, постіль та килим в житловому будинку. Причина та збитки пожежі встановлюються.

11 лютого о 05:46 в с. Смородськ вул. Центральна Миляцька ТГ Сарненського району. В приватному господарстві вогнем знищено дерев'яний гараж розміром 15 м2 та автомобіль Volkswagen Golf. Причина та збитки пожежі встановлюються.

Читайте також: За фактом загибелі двох осіб внаслідок вибуху на Рівненщині розпочали досудове розслідування