У кімнаті без вікон, зачиненій на цвяхи, тримали 12-річного хлопчика на Рівненщині рідні батьки. У таких умовах він жив 5 місяців. Про це дитина розповіла, коли одного разу прийшла у гості до друга. Нині хлопчика вилучили з родини та доправили до центру соціально-психологічної реабілітації. Чому мама зачиняла власну дитину, розповість Анастасія Ковальчук.

Жорстоке виховання. 12-річного хлопчика мавже пів року зачиняли в кімнаті без вікон. Відомо, що дитина проживала у Смизькій громаді разом з мамою, вітчимом та молодшою сестрою. Як пояснила поліції та службі у справах дітей мама хлопчика, він був дуже неслухняний та все ламав вдома. Відтак, його вирішили ізолювати в кімнату.

Про те, що дитину ізолювали у кімнаті, поліцейським повідомила мама друга хлопчика. Одного разу він пішов в гості та розповів про знущання.

Відомо, що сім'я перебуває на обліку служби у справах дітей понад рік. Адже скарги надходили і раніше.

Загалом про сім'ю відгукуються, як про благополучну і забезпечену. Але через останні події дитину доправили у спеціальний заклад за заявою матері. При зустрічі із поліцією вона сама про це попросила.

Після цього до хлопчика ніхто із рідних не приїжджав, лише телефонувала тітка поцікавитися станом дитини. На матір складено адміністративний протокол за домашнє насильство та дано термін 3 місяці, щоб виправитися та повернути дитину. Чи позбавляти батьківських прав матір і вітчима - соціальні служби громади ще не вирішили.

Читайте також: Параліч нижньої щелепи та порушення зору: рівнянка отруїлася огірками (ВІДЕО)