Дтп трапилася у Новому Дворі на вул. Вячеслава Чорновола, 101.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 9 лютого, близько 16 години. Попередньо відомо, що внаслідок удару стовп пошкодив автомобіль марки "BMW" та Opel Vivaro.

Патрульні встановили, що біля 16-ї години, водій керуючи Opel Vivaro не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою, відповідно не зреагував на її зміну, не вибрав безпечної швидкості руху та не вибрав безпечної дистанції внаслідок чого здійснив наїзд на залізобетонну електроопору, яка в свою чергу впала на автомобіль BMW. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження та було завдано матеріальних збитків.

Відносно винуватця аварії склали протокол за ст.124 (Скоєнння ДТП) КУпАП.

Відео ДТП опублікували очевидці в спільноті rivne_1283.

Шлях утруднений.

Деталі згодом.

Нагадаємо, учора, 8 лютого, на Рівненщині п’яний водій втікав від поліцейських та врізався у дерево. Під час несення служби у поле зору працівників СРПП відділення №5 (смт Гоща) неподалік села Федорівка Рівненського району потрапив за порушення правил дорожнього руху автомобіль «Opel Zafira».

Поліцейські на службовому авто із увімкненими проблисковими маячками та спеціальним звуковим сигналом послідували за правопорушником.

Втім, орієнтовно через чотири кілометри під час здійснення маневру обгону водій не впорався із керуванням, допустив виїзд транспортного засобу за межі проїзної частини, де врізався у дерево.

Читайте також: На Рівненщині поліцейські викрили трьох старателів, вилучили дві мотопомпи та автомобіль