У Рівному дитині зі зламаною рукою не надали медичну допомогу у лікарні. Усе через відсутність маски. Скандал трапився в обласній дитячій лікарні. Мама травмованого хлопчика поскаржилася на медика. Мовляв, він не лише відмовився оглядати пацієнта а й вигнав їх з кабінету. Та лікар себе винним не вважає і написав зустрічну заяву в поліцію. Подробиці - дивіться далі у сюжеті.

9-річний Тимофій пригадує, як його вигнали з кабінету травмпункту. Школяр травмувався на тренуванні з дзюдо. Мав сильний біль та не міг поворухнути лівою рукою.

Такий складний перелам діагностував інший лікар. Уже через півтори години після скандалу мами пацієнта з травматологом, який відмовився оглядати дитину. Валентина каже, медик був категоричний — без маски не схотів оглядати хлопчика.

Валентина викликала копів. Лікар теж зателефонував у поліцію. Чоловік пояснює - зробив це через грубіянство матері пацієнта. Сварку записав на телефон.

Хто правий — лікар чи матір дитини — мають з'ясовувати слідчі. Обидва учасники конфлікту написали скарги у міськвідділ.

Згодом, Тимофію таки надали меддопомогу та наклали гіпс. Після скандалу травматолога від посади в лікарні не відсторонили. В адміністрації пояснюють: зауваження цілком виправдане, адже місто в червоній зоні. Однак, Валентина готує скаргу до спеціалізованої лікарської комісії через відмову медика допомогти травмованій дитині.

Читайте також: Рівненські школярі можуть повернутися за парти