Маршрут пробігу пролягатиме вулицями Макарова, Млинівська, Соборна, Міцкевича, Кавказька і завершиться на майдані Просвіти (поблизу будівлі облдержадміністрації).

Про це повідомляють журналісти телеканалу "Рівне 1".

Організатори кажуть, метою заходу є привернення уваги до проблем мікропідприємців викликаних вступом в дію законодавчих норм, що передбачають тотальну фіскалізацію, значним підвищенням комунальних тарифів для комерційних споживачів, а також карантинними обмеженнями.

Упродовж більш, ніж двох років підприємці Рівненщини, так як і більшість підприємців України неодноразово виходили на акції протесту, як в своїх населених пунктах, так і в м. Києві.

"На жаль, влада за цей час не змогла порозумітися з підприємницькою спільнотою, що певним чином стало причиною проявів радикалізації на останніх масових заходах в столиці. Не сприяло покращенню ситуації і створення Указом Президента Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва, оскільки жодне рішення напрацьоване в рамках роботи Ради, не було втілене в життя", - зазначають організатори.

Підприємці Рівненщини також брали активну участь в робочих групах, створених при Раді з питань сприяння розвитку малого підприємництва, тому після автопробігу будуть звертатися до голови Рівненської обласної державної адміністрації Коваля В.С., як представника Президента у Рівненській області, щоб він доніс вимоги підприємців Рівненщини до органів центральної влади.

 

До слова, на заході близько 30 автівок та до пів сотні людей.

Більше про це дивіться у випусках новин на телеканалі "Рівне 1" о 16:00, 18:45, 21:30.

 Читайте також: «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» реалізував бізнесу та бюджетним організаціям понад 8 мільйонів кіловат-годин за півтора роки роботи на ринку електроенергії