Громадянин Туреччини, якого підозрюють у вбивстві рівнянки, хоче вийти під заставу. 2 листопада минулого року в будинку на вулиці Волинської Дивізії знайшли вбитою 38-річну жінку. Нібито у іноземця з нею були стосунки. Чоловіка затримали. Він перебуває у СІЗО, але хоче вийти на волю під домашній арешт. Що вирішив суд, дивіться у сюжеті Ольги Данілюк.

Звільнити під заставу. Таку міру запобіжного заходу замість тримання під вартою хоче захисник громадянина Туреччини Каратаса Екрема, який 2 листопада в будинку, що на вулиці Волинської Дивізії, вбив жінку. Загибла, між іншим, орендувала там житло саме для нього.

Такі кошти, повідомляє через перекладача підозрюваний, за нього можуть внести рідні.

А ще для того, щоб відшукати місце поховання вбитої. У неї, до слова, лишилася 10-річна донька. Крім того, жінка була заміжня за іноземцем - громадянином Німеччини. Побачивши переписку з яким, підозрюваний приревнував і вбив рівнянку. Однак тепер щиро розкаюється у вчиненому. Але прокурор не вбачає доцільним через це звільняти його з під варти.

Тому вважає, що підозрюваний може переховуватися від слідства. І впливати на свідків та потерпілих у справі. Такої ж думки і суд.

Тобто, найближчі 60 діб Каратас Екрем проведе у СІЗО. А далі, після вироку суду, його чекає українська в'язниця. 

Читайте також: Жорстоке вбивство інваліда у Рівному: обвинувачений заперечує вину у суді (ВІДЕО)