15 звернень за ранок. У рівненському травмпункті гаряча пора. Люди з переломами та забоями. Жаліються на непосипані тротуари та зупинки. Ольга Данілюк продовжить.

Пані Марії під кабінетом травматолога чекає своєї черги, щоб зайти до лікаря. Жінка травмувалася напередодні ввечері на зупинці громадського транспорту.

Уже в кабінеті, лікар оглядає пацієнтку і ставить діагноз. Для призначення подальшого лікування відправляє пацієнтку зробити знімок руки. До слова, це вже не перша пацієнтка з подібною травмою за день.

І така ситуація спостерігається чи не кожного разу, коли надворі ожеледиця. Тому радить уважно дивитись під ноги та намагатись не ставати на слизькі ділянки.

Але навіть і в спеціальному взутті, кажуть люди, ходити по вулицях міста важко.

Ба більше, навіть біля дитячого садка №29 дорога схожа на льодову гірку. Про це повідомили люди у соціальній мережі фейсбук. Обласні чиновники розповідають, хто має утримувати території.

До слова, у Рівному є чимало під'їзних шляхів та інших територій, які після розформування ЖКП не перебувають ні на чиєму балансі. Тому за їхнім станом майже ніхто не стежить. Це повідомила речниця міського голови Оксана Власюк одному із місцевих видань. Наразі ж в міській раді створюють комісію, щоб взяти ці території на баланс. 

Читайте також: Не витримала снігопадів: куди звертатися рівнянам у разі придбання неякісного товару? (ВІДЕО)