У дорожньо-транспортній пригоді в Дубенському районі загинуло немовля, батько дитини згодом помер у лікарні. За життя ще двох людей борються медики. Аварія сталась поблизу села Крилів на підйомі із двома смугами руху в одному напрямку.

Саме на цьому відрізку водій автомобіля «HYUNDAI SONATA», 23-річний Юрій з міста Кременець на Тернопільщині, рухаючись в напрямку Дубна, пішов на обгін, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в легковик «KIA CEED», яким їхала сім'я із села Мирогоща.

Лобове зіткнення було жахливої сили. Стрілка спідометра HYUNDAI SONATA завмерла на позначці 140 кілометрів. Від потужного удару розтрощена вщент KIA пролетіла ще майже 100 метрів, і вдарившись у стовп освітлення, зупинилась. В автомобілі спрацювали всі шість подушок безпеки, але навіть вони не врятувати життя 4-місячному немовляті, яке загинуло на місці пригоди.

Його сім'ю - батька, матір та бабусю госпіталізували до лікарні. Вже у відділенні реанімації помер 32-річний Олександр, водій автомобіля «KIA». За життя його дружини, 28-річної Тетяни, зараз борються медики. В жінки – численні ушкодження, зокрема, відкрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа та множинні переломи. У 51-річної Алли медики виявили перелом лівого плеча, забій грудної клітки та закриту травму живота.

Водій автомобіля «HYUNDAI SONATA» у ДТП не постраждав. Як повідомили у відділі ДАІ, саме він грубо порушив правила дорожнього руху, коли намагався виконати заборонений обгін і виїхав на смугу зустрічного руху.