фото ілюстративне
У Вараській громаді 31 січня відсторонювали від роботи медиків, комунальників і місцевих урядовців, які досі не зробили хоча б одне щеплення від коронавірусної хвороби COVID-19. 31 січня набув чинності відповідний наказ Міністерства охорони здоров’я України.

Про це пише Вараська міська рада.

Зокрема, у Вараській громаді відсторонено 28 осіб: десять працівників КП "Вараштепловодоканал", шість – КП "Управляюча компанія "Житлокомунсервіс", дванадцять осіб медичного персоналу КНП "Вараська багатопрофільна лікарня".

Працівники виконавчої гілки влади та інших комунальних підприємств вакциновані або повністю, або однією дозою вакцини проти COVID-19, або мають абсолютні протипоказання до щеплень від коронавірусної хвороби.

До слова, як стало відомо від першого заступника голови Рівненської ОДА Сергія Подоліна під час сьогоднішнього брифінгу, на Рівненській АЕС відсторонено 15 працівників.

Зауважимо, із 27 січня на території Вараської громади встановлено "червоний" рівень епіднебезпеки.

Нагадуємо, Центр вакцинації населення від COVID-19 у Вараші працює у приміщенні Центру дозвілля за адресою м-р Будівельників 2А ("Лісова пісня"). Центр працює щодня із 9:00 до 15:00 без вихідних (обідня перерва з 12:00 до 12:30). Щеплення відбуваються вакцинами CoronaVac, Pfizer, Moderna.

Попередній запис для вакцинації відбувається за номером телефону (067) 678-76-32 або у порядку "живої" черги. Також усі ФАП та амбулаторії Вараської громади забезпечені вакцинами проти COVID-19, вакцинація там відбувається за попереднім записом.

Читайте також: У Рівному понад двісті працівників лікарень захворіли на коронавірус