Фото ілюстративне
Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека розпочинає реалізацію спільного із Посольством США в Україні проекту "Англійська для медиків".

"Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека запрошує 1 лютого 14:00 2022 року на презентацію проєкту, який реалізується спільно з Посольством США в Україні та Рівненською обласною універсальною науковою бібліотекою "Англійська для медиків", - йдеться у дописі.

Його мета - оволодіння медичними працівниками англомовного лексичного інструментарію задля вчасного отримання передових знань в галузі медицини, підвищення їхньої професійною компетенції, опанування прогресивними методами діагностики та лікування.

Учасникам про'кту пропонуються 18 безкоштовних академічних занять із кваліфікованими педагогами, які викладали англійську за кордоном та є випускниками програм підвищення педагогічної майстерності у CША.

В якості методичного супроводу будуть задіяні оригінальні підручники для медичного персоналу видавництва Express Publishing.

Отримані під час навчання знання англійської мови дозволять його учасникам читати фахову літературу, бути в курсі світових тенденцій в медицині, спілкуватися з іноземними колегами, продовжити навчання за кордоном чи поїхати на стажування у зарубіжну клініку.

Читайте також: Рівненські волонтери знову влаштували благодійний обід для безхатьків (ФОТО)