В листопаді 2018 трапилась справжня трагедія. Василь Самчук, в якого зафіксували стан алкогольного сп'яніння в 14 разів вищий за норму, збив на смерть 16-річну Діану Петрук та покалічив її однолітка.

Як повідомляє rivne.online, на останньому судовому засіданні чоловік визнав свою вину - але лише частково. 

"Я визнав, що це я зробив, визнавав, що не надав допомогу, але не визнавав, що хотів втекти з місця події, Коли відбувся удар, машина пішла вліво, я пішов подивився, але прийняв рішення, щоб від’їхати вправо, щоб подивитися, що сталося, бо було розбите скло. Якби я хотів втекти, то їхав би прямо. Я взяв вправо кермо і відчув, що знову на щось наїхав. Я від’їхав пару метрів і наїхав знову на щось. Тоді я вийшов, підійшов чоловік і каже, що я таке зробив, він почав набирати швидку. Він мені сказав, що я наїхав. Я не надавав допомогу хлопчику, бо був у шоковому стані. " - зазначив обвинувачений Самчук.

Зазначається, згідно з риторики його захисника - Сергія Захожого, винні у всьому діти, які йшли не з тієї сторони дороги та не мали світловідбиваючих елементів на одязі. 

Як повідомляє журналіст телеканалу "Рівне 1" - під час сьогоднішнього судового засідання планували провести дебати сторін - однак захисник Василя Самчука не з'явився. Що свідчить про чергову спробу затягнути судовий процес. Більше інформації згодом.

Читайте також: Наразі лише профілактичні розмови: як поліцейські перевіряють дотримання обмежень "червоної зони" у Рівному.