Євгеній Іванішин
Сьогодні, 27 січня на пленарному засіданні депутатами Рівнеради прийнято відповідне рішення. "За" проголосувало 25 депутатів. 11- не голосувало.

Новим, вже шостим заступником Олександра Третяка став Євгеній Іванішин - депутат Рівненської міської ради та член ВО "Свобода".

Він займатиметься питаннями цифрової трансформації у місті.

Фото - Рівне 1

"Колеги, хочу подякувати за наданий кредит довіри. Депутатам, які щойно проголосували за це рішення. Ті, хто не проглосував за це рішення - ви мотивуєте працювати краще. Це надзвичайні можливості для зміни нашої громади на краще." - зазначив під час виступу Євгеній Іванішин.

До слова, фракція ВО "Свобода" представлена у Рівнераді чотирма депутатами. Одним з яких донедавна був і Євгеній Іванішин. Саме тому, його місце займе інший представник відповідної партії.

Нагадаємо, у попереднього міського голови Рівного Володимира Хомка під час його останньої каденції було чотири заступника.

Досьє:

Іванішин Євгеній Сергійович

Місце та дата народження: 10 грудня 1991 року в с.Катюжанка, Вишгородського району, Київської області.

Освіта: Вища.

У 2014 році закінчив Національний університет «Острозька академія», здобув кваліфікацію магістра політології, викладача суспільно-гуманітарних дисциплін, політичного аналітика.

З 2019 року – студент Національного університету водного господарства та природокористування, здобуваю ступінь магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»

Сімейний стан: Неодружений.

Досвід роботи:

2014 – 2019 роки - консультант народного депутата України Осуховського Олега.

З квітня 2016 до березня 2019 року - радник голови Рівненської обласної ради.

Від березня 2019 дотепер – консультант відділу забезпечення діяльності керівництва Рівненської обласної ради.

Хобі: Рибальство, фотографія.

Партійна приналежність: З 2015 року член Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Читайте також: У Рівному розпочалася сесія міської ради (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ).