Фото - ілюстративне
Жінка у соціальній мережі розповіла про невідомого, який не на жарт налякав її доньку.

Про ситуацію стало відомо з допису здолбунівчанки у Фейсбуці. ЇЇ 13-річна донька Маруся поверталася з Рівного, де відвідує гурток. На транспорт сіла о 21:00. Коли вийшла з маршрутки на автовокзалі у Здобунові, дівчинка помітила високого чоловіка, який вискочив з транспорту прямо за нею.

"Я швидше і він прискорюється, я сповільнюю ходу він теж. Я його пропустила, а він повертається і вивалює своє причандалля." - передає у дописі слова своєї доньки Тетяна Якубець.

Як повідомила жінка у коментарі журналістам rivne1.tv, 13-річна Маруся вирішила повернути в провулок, саме там її застав невідомий. 

"Вона в мене розумна. Там не було людей, то вона не розгубилась і відразу розвернулась і побігла до найближчого магазину і позвонила додому," - зазначила Тетяна Якубець у коментарі журналістам rivne1.tv

Після цього за Марусею вийшов брат, який і забрав її додому. За словами жінки, до поліції за даним фактом не звертались. Однак її донька не на жарт перелякалась.

Довідково: бажання демонструвати свої статеві органи в невідповідному місці і ситуації - це прояв ексгібіціонізму. Причини виникнення ексгібіціонізму мають соціально-психологічну природу. В першу чергу це невпевненість в собі, боязнь спілкування з протилежною статтю. Ексгібіціоніст - це, швидше за все, людина з незадоволеною потребою в любові, незадоволений собою. Оголення статевих органів є для таких людей способом самоствердження.Чи слід боятися ексгібіціоністів? У більшості випадків - головна мета ексгібіціоніста - викликати переляк. Ексгібіціонізм ділиться на два види: садистичний і мазохистський. У першому випадку пацієнт отримує задоволення від того, що він лякає жертву. У другому випадку він отримує задоволення від власного сорому.

Читайте також: У Здолбунові вже кілька днів розшукують неповнолітню.