Фото - ілюстративне
Зазначається, що інцидент трапився вчора, 23 січня о 20:08.

Як повідомляє lb.ua, самогубство вчинив 17-річний юнак на залізничній станції у Дубні. Він стрибнув під потяг сполученням "Київ-Львів".

Нагадаємо, минулоріч, 21 червня у Рівному на залізничному переїзді біля ринку "Дикого" жінка, приблизно 50-річного віку кинулась під потяг, який проходив "обкатку". Медики швидкої лише констатували смерть. Травми виявились несумісні з життям.

Доповнено:

Як повідомляє поліція, загиблим виявився дубенчанин, студент одного із професійних технічних училищ. Передсмертної записки при ньому не виявили.

Слідчо-оперативна група Дубенського РВП на місці події з’ясувала, що попри подані звукові сигнали та екстрене гальмування машиністу поїзда уникнути наїзду на невідомого не вдалося.

Зі слів його помічника, при наближенні до чоловіка, який знаходився на сусідній колії, той раптово вибіг та ліг під поїзд.

Нині відкрито кримінальне провадження, відомо що 17-річний юнак того дня відпочивав із друзями, після чого близько 17:30 мав повернутися додому. У сім'ї явних конфліктів не виникало. Проживав разом із матір'ю, старшим братом та відчимом.

Читайте також: Кинулась під потяг: відомі деталі трагедії на залізничному переїзді у Рівному.