Учора, 21 січня, справжнє свято подарували хвостатим мешканцям патрульні, коли відвідали Центр Стерилізації для тварин у Рівному. Приїхали патрульні не з порожніми руками.

Інспектори привезли корм, каші, субпродукти, адже взимку тваринам треба краще харчуватись, щоб зберегти тепло. Радості собак не було меж, усі отримали смаколики й свою порцію уваги. Працівники притулку розповіли про потреби та проблеми закладу і познайомили з його мешканцями.

Про це повідомляють на сторінці Патрульної поліції Рівненської області у Фейсбуці.

Тема безпритульних тварин близька патрульним, адже вони опрацьовують виклики пов’язані з жорстоким поводженням, безвідповідальними господарями, нещасними випадками та іншими не завжди приємними ситуаціями та завжди йдуть на допомогу. На рахунку патрульної поліції не одне врятоване життя тварини.

Дмитро Шевчук, наш ТОРівець, та його дружина Наталя передали в притулок утеплену будку та дрова. Вони, до слова, мають у своїй родині 3 собаки, колишні безпритульні, та 3 котики, яких колись Дмитро витягнув зі сміттєвого бака сліпими кошенятами, опрацьовуючи виклик, - йдеться у дописі.

Патрульні закликають небайдужих підтримувати та відвідувати комунальний заклад, де опікуються безпритульними тваринами. 

Читайте також: Рятувальники Рівненщини цілодобово моніторять ситуацію на дорогах області