Йдеться про Олену Хотенко. Національне агенство з питань запобігання корупції встановило - у депутатки, як суб'єкта декларування, доходи відрізняються від достовірних на суму в 3 мільйони 386 тисяч гривень.

З усього майна, НАЗК виділило нерухомість. Олена Хотенко не зазначила у декларацї відомості про житловий будинок у селі Боянівка Рівненської області, яким користується її син. Посилаючись на відповідний договір дарування від 16.05 2015, на половину помешкання набуто право власності третіми особами, згідно з експертним висновком його ціна становить 1 мільйон 612 тисяч 556 гривень.

Зокрема, депутатка помилилась при декларуванні свого кросовера Toyota C-HR, 2019 року випуску. НАЗК повідомляє про похибку у майже 700 тисяч гривень.

ФОТО: AutoMoto.ua

Втім, це ще не усі недостовірності. Олена Хотенко вказала недостовірні дані і у розділі банківських рахунків та грошових активів.

Нагадаємо, жінка пройшла до Рівненської міської ради від президентської партії "Слуга Народу". За сумісництвом в її активі право власності на дві торгівельні марки, ресторацію "Бурштин" та медіа-ресурс "Рівне Онлайн".

Ми намагались зв'язатись з депутаткою аби отримати коментар, однак остання не відповідає на телефонні дзвінки.

Читайте також: У Рівному будиночки для відпочинку встановили незаконно