Балончиком в очі - у рівненському магазині неповнолітній розпилив перцевий газ продавчині в обличчя. Бо вона нібито неякісно наклеїла скло на його мобільний телефон. Тепер поліцейські просять допомогти їм розшукати неповнолітніх.

"Допоможіть розшукати виродків". Так охрестили у соцмережах двох школярів, які напали на продавчиню у Рівному.

Втім, власник магазину опублікував лише момент нападу, що ж спровокувала це ми вирішили дізнатися напряму. Але попри гучні заголовки у соцмережах ні власник, ні продавчиня не захотіли розповісти подробиці.

Однак, дізнатися подробиці нам допомогли у поліції.

Після цього орієнтування отримали усі екіпажі поліції, вони обстежили прилеглу територію, але не змогли знайти хуліганів. Та поки правоохоронці встановлюють причетних до нападу, у соцмережах розпалало обговорення щодо ситуації.

Попри це медики кажуть, що їм не рідко доводиться надавати допомогу у подібних випадках. Адже зараз подібними балончакми користуються як діти, так і дорослі і не завжди за призначенням.

Медик додає, що у подібних випадках, найкращим та найшвидшим способом аби уникнути неприємного відчуття є холодна вода, якою необхідно змити уражені ділянки, але не втирати. В той же час продавичня написала заяву до поліції, останні просять дпомогти знайти підлітків.

Читайте також: У Рівному неповнолітні розпилили в магазині газовий балончик та накивали п`ятами