У Рівному поліція викрила бордель. Будинок розпусти, за версією правоохоронців, маскувався під салон еротичного масажу. Туди з обшуками прийшла поліція, яка задокументувала протиправну діяльність закладу. Наш Ілля Томашевський розповість більше подробиць.

Ще вчора ось у цьому будинку під виглядом еротичного масажу рівнянам надавали послуги сексуального характеру.

Сусіди приголомшені такою новиною. Дехто з них підозрював, інші взагалі вперше чують про бордель поблизу їхнього будинку.

Та поки сусіди нічого непідозрювли на їхній вулиці у борделі пропронували чоловікам виконати усі їхні сексуальні бажання. І все це мабуть продовжувалося і надалі. Але раптом правоохоронці отямились та влаштували штурм.

Поліцейські на гарячому викрили викрили так званих масажисток, які надавали сексуальні послуги та сутенерів.

Крім того, у борделі, який накрили рівненські копи знайшли приховані камери. І це враховуючи той факт, що власники дому розпусти на всіх сайтах вказують пункт про конфіденційність. Ми намагалися поспілкуватися хоча б з кимось із представників "еротичного масажного салону", але передбачувано ніхто не відповів.

Варто додати що рівненський бордель не єдиний, який напередодні викрили поліцейські. ОКілька десяток подібних закладів правоохоронці викрили одразу по усій країні. Що змушує замислитись над співпадінням.

Читайте також: Рівняни знову нарікають на бруківку, укладену в центрі міста (ВІДЕО)