Чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотичних засобів, та відбував за це покарання.

Як повідомляє поліція, обшуки провели вчора, 18 січня. У квартирі 43-річного рівнянина виявили та вилучили зіп-пакети із речовинами, схожими на метамфетамін, канабіс, прекурсори та обладнання для виготовлення наркотичних речовин і психотропів.

Знайдено було і пістолет без будь-якого маркування. 21 мобільний телефон, рами та комплектуючі до велосипедів, електроінструменти, тощо.

«Оскільки всі виявлені речі можуть бути викраденими, ми будемо перевіряти їх за усіма наявними обліками, — зазначив очільник Рівненського районного управління поліції Роман Штеба.

Чоловіку тепер може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом зберігання, виготовлення наркотичних засобів без мети збуту, за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України триває.

Вилучені наркотичні речовини та зброя скеровані на експертизу, за результатами якої буде прийняте відповідне рішення про правову кваліфікацію дій рівнянина.

Читайте також: П`ятирічна дівчинка з Рівного може стати наймолодшою альпіністкою в Україні.