Фото - ГУ НП Рівненщини
Організаторові та сімом його спільникам повідомлено про підозру відразу за кількома статтями Кримінального кодексу України. Серед підозрюваних – утриманці виправної установи і мешканці Донецької та Волинської областей.

Як повідомляє поліція Рівненщини, вдалось припинити канал постачання наркотиків до в'язниці та встановити організатора та учасників злочинної організації. Йдеться про 8 осіб та так званого "смотрящого" за виправною колонією. Зловмисники налагодили канал постачання наркотичних і психотропних речовин на територію спецустанови. Учасники, які перебували на волі, фасували заборонені речовини, та пересилали пакунки до колонії. Ще одним способом постачання наркотиків був так званий метод «перекидів». Отриманий «товар» розповсюджувався серед утриманців установи.

Під час документування оперативники та слідчі викрили 13 фактів їхньої злочинної діяльності угруповання.

Вчора, 18 січня, поліцейські за силової підтримки спецпідрозділів КОРД та Альфа облуправління СБУ провели санкціоновані обшуки у камерах організатора та учасників злочинної організації, а також за місцями мешкання спільників. Вилучили мобільні телефони, «чорнові» записи, гроші, наркотичні та психотропні речовини.

На підставі отриманих доказів організаторові та сімом його спільникам повідомили про підозри залежно від участі кожного у злочинній діяльності. Також трьох учасників злочинної організації поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

Читайте також: Збив на смерть школяра на Рівненщині: суд ухвалив вирок водієві.