Міська влада обіцяла викласти покриття ще до Дня Незалежності минулоріч. Проте роботи вчасно завершити не вдалось. Ба більше, зробили це неякісно.

Фото величезної калюжі, на місці не так давно оновленої бруківки вже ширяться соцмережами.

Рівняни переважно залишають обурені коментарі.

"Коли вкладали плитку лили бетон, і тоді якось було питання в голові, куди має йти вода, ніби ж на піщану подушку вкладають? бо коли клали першу частину, пам'ятаю, що була арматура з ятками по розміру бруківки і втрамбований пісок." - Світлана Михайлова.

"Виконавець мав би прийти і безкоштовно переробити. Принаймі, так заведено в цивілізованому світі. А ще давати кількарічну гарантію на свою роботу." - Сергій Глоба

"Нашу музичну школу І ім. М. Лисенка теж цей підрядник ремонтує... так натхненно, що скоро не буде що й ремонтувати." - Анна Шліхта

"Нарешті зробили каток під відкритим небом" - Міри Примак

Проте, такі ями на головній площі міста - непоодинокі. Як виявилося, роботи ще незавершені. Про це журналістам "Рівне 1 " розповіли в управлінні капітального будівництва.

"Там де стоїть калюжа, це стик старої бетонної плитки з новою, якраз є перепад і водоухил іде в сторону старої бруківки. Далі має бути демонтаж цих бетонних плит і монтаж бруківочки.Після того як буде фінансування в цьому році, будівництво буде продовжуватися і після чого об'єкт буде введений в експлуатацію Якщо роботи приймалися, то вони виконані якісно. Можуть бути різні моменти. Наприклад, по площі рухається вантажний габаритний транспорт." - зазначив інженер з технічного нагляду УКБ Рівного Маріс Потапчук.

До слова, на даному об'єкті працює фірма "Кортакоз", яка зареєстрована у Здолбунові. В профільному управлінні кажуть, як тільки зійде сніг ситуацію будуть виправляти. Недоліки усуватиме генпідрядник.

Читайте також: У Рівному створили дві патронатні сім`ї та будинок сімейного типу.