Сьогодні у Рівному триває Міжнародний проект Jazz & Classic. Його ініціатори - відомий композитор Ігор Перчук, Олена Перчук та автор пісень Сергій Лазо. Що підготували для рівнян та як готувалися музиканти до концерту, далі розповість Павло Невесенко.

Ігор Перчук 61 рік займається музикою. Його до цих пір асоціюють з розвитком рівненського джазу в 70-х роках минулого століття, а також розвитком української естради у 80-90 роках. Нині мешкає у Ізраїлі. Ретельно готується до сьогоднішнього дійства.

Ігор Перчук з радістю приїжджає з коцертами до Рівного. Для нього це місто особливе. Свого часу він навчався тут у Рівненському державному гуманітарному університеті. З нетерпінням чекає сьогоднішнього концерту.

А це Донька Ігоря, Олена. Вона вокалістка, лауреат міжнародних джазових фестивалів. Сьогодні виступатиме в дуеті з батьком. Стиль, що сьогодні представить рівненському глядачеві - ф'южн. Тексти виконуватимуть англійською, українською та на івриті. У співачки теж теплі спогади про Рівне.

Даруватиме свою творчість рівнянам і Сергій Лазо - лауреат міжнародних літературних премій. Розповідає концертна програма сьогодні - це не класичний джаз, а поєднання стилів.

17 січня в залі камерної та органної музики музиканти і музичний проєкт представлять проект Jazz & Classic.

Читайте також: Співоча сарненчанка у дуеті заспівала стародавню щедрівку (ВІДЕО)