Стільки ям не було за 13 років. Мова йде про дорогу "Київ - Чоп", яка пролягає Рівненщиною. Дорожні бригади щодня латають величезні вибоїни, втім, їх все одно більшає. На допомогу вже прибули підрядники з інших областей. Термін експлуатації дороги "Київ - Чоп" вже давно закінчився і вона потребує капітального ремонту.

Горби, колії, ями та вибоїни. Це дорога "Київ - Чоп". Її протяжність Рівненщиною майже 200 кілометрів. Будувалась до "Євро 2012". Нині майже повністю посипалась.

Ситуацію рятують дорожники. Нині на шляху працюють рівненські підрядники, але прибули на допомогу колеги і з інших областей. Ями латають холодним асфальтом.

Водії не підбирають слів, коли характеризують дорогу. Кажуть, ями гострі, є всі шанси лишитись без коліс. Найгірше - у темну пору доби.

Дорожники кажуть, ситуацію рятують тимчасово. Дорога потребує капітального ремонту. А поки одну яму підлатають – поруч майже одразу з'являється інша.

Вбили шлях перевантажені фури, кажуть дорожники. Також великий вплив чинять різкі перепади температур. Цьогоріч дорогу будуть ремонтувати.

Відремонтують асфальт весною на найбільш проблемних ділянках. У 2022 році повністю замінювати верхній шар на дорозі "Київ - Чоп" на Рівненщині не будуть. 

Читайте також: Новини за рік. Чи з’явиться приватний курорт на Білому озері? (ВІДЕО)