Рівнян запрошують на головні культурно-мистецькі заходи у Рівному з 17 по 23 січня 2022 року.

19 січня о 17:00 розпочнеться гала-концерт учасників XVIII фестивалю пісенно-музичного мистецтва «Різдвяні піснеспіви» на головній сцені за кінопалацом «Україна» на бульварі Незалежності.

З 17 по 21 січня у виставковій залі МБК триватиме виставка «Мистецька хуртовина в кераміці Анни Крилошанської». Графік роботи: понеділок – п’ятниця з 10 до 18 год.

23 січня – концерт гурту «Бумбокс».  Місце проведення - МБК, початок о 19:00.

17 січня – у палаці культури "Текстильник" о 18:00 відбудеться вистава народного аматорського молодіжного театру за однойменною п’єсою Рея Куні «Різдвяна історія або як знайти тата».

21 січня – «Зустріч друзів» – святковий концерт за участі народного аматорського ансамблю танцю «Барви Лади», зразкового аматорського ансамблю танцю «Лада» та народного аматорського ансамблю танцю «Верховина» з м.Дрогобич в МПК "Текстильник"( глядацька зала поч. 18:00 год.)

22 січня – Майстер-клас за участі народного аматорського ансамблю танцю «Барви Лади», зразкового аматорського ансамблю танцю «Лада» та народного аматорського ансамблю танцю «Верховина» з м.Дрогобич в МПК Поч.11:30.

Окрім цього, у центральній бібліотечній системі Рівного, згідно з графіками бібліотек, діятимуть тематичні виставки.

За інформацією Рівненської міської ради.

Читайте також: Хор духовенства Рівненської єпархії організовує вечір колядок