Джерело: ГУ ДСНС у Рівненській області
Учора, 14 січня, о 21-05 у Рівному по вулиці Київська на "Автостанції Рівне" рятувальники надавали допомогу працівникам поліції по чергуванні під час обстеження підозрілої сумки в приміщенні автостанції. Виклик не підтвердився.

Окрм того, за минулу добу на Рівненщині рятувальники три рази виїжджали на надання допомоги громадянам та спеціалізованим службам.

14 січня о 07-58 в місті Острог по вулиці Східна надання допомоги працівникам швидкої медичної допомоги по відкриванню вхідних дверей квартири в якій знаходився важкохворий господар 1941 року народження.

14 січня о 12-20 в місті Вараш на м-н Будівельників надання допомоги працівникам швидкої медичної допомоги по відкриванню вхідних дверей квартири, де знаходилась важкохвора господарка 1931 року народження.

15 січня
о 00-05 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Гранівка Дубенського району надання допомоги громадянам Білорусі (42 особи) в перевезені та поселені в готелі м. Дубно через технічну несправність рейсового автобуса сполученням "Львів-Мінськ".

Читайте також: За минулу добу на Рівненщині вогнеборці ліквідували п`ять пожеж